lördag 12 oktober 2013

ÅKIBS-VILJAN 2-1

Som siffrorna visar så var det en jämn match där vi till slut drog det längsta strået. Första perioden var mållös men det saknades inte chanser. Viljan hade ett visst övertag men vi kämpade på och Filippa storspelade i målet. I andra perioden kändes det som vi slutade att springa/kämpa. Men vi lyckades ändå skaffa ett frislag framför deras mål. Där klev Wilma H fram och satte bollen snyggt i mål på ett direkt skott. Viljan kom i attacker gång på gång och tillslut fick Fillipa ett otagbart skott nere i höger hörn vilket innebar 1-1. Detta resultat stod sig sedan till periodpausen. Vi hade inte riktigt samma kämparglöd i denna period men vi lovade varandra att det skulle bli bättre i tredje perioden.
Sagt och gjort, denna period blev vår bästa där vi efter ett snyggt spel kunde ta ledningen med 2-1 efter en passning av Thea till Tilda som sköt direkt förbi deras målvakt. Detta resultat stod sig till slutsignalen och segern var ett faktum. Bästa med matchen var vår kämpa glöd i första och tredje perioden samt vårt stabila målvaktsspel.