söndag 6 oktober 2013

FBC Engelholm - ÅKIBS 11-0

Vi åkte till Ängelholm för säsongens andra match. Som siffrorna visar så hade vi en tuff match mot Engelholm som var mycket bra. Första perioden slutade 4-0 och vi hängde inte riktigt med Engelholm som stressade oss hårt hela tiden. Som tur var spelade Filippa i målet riktigt bra och siffrorna hade varit betydligt högre utan hennes storspel. I pausen kom vi överens om att ligga på hårdare och hjälpa varandra bättre. Detta tycker vi att vi lyckades med men Engelholm lyckades ändå att göra 3 mål på oss. I tredje perioden fick Julia göra debut i målet och gjorde det riktigt bra med många fina räddningar. I slutet på perioden och med en mindre på banan fick vi ett bra läge där Englas skott är på väg in i mål men slås undan felaktigt av en Engelholms spelare så att vi fick en straff. Straffen slås av vår nya spelare för säsongen Wilma T. Wilma fintar bort målvakten men tyvärr smiter bollen utanför (den sitter nästa gång). Sista perioden slutade 4-0.
Det som var bra och som vi tar med oss från matchen är kämpaglöden i andra och tredje perioden samt vårt målvaktsspel som är av hög klass.