söndag 20 januari 2013

Anteckningar från föräldramötet 16/1

- Eventuella cuper i vår diskuterades. 3 förslag fanns, men det bestämdes att Warbergsspelen den 5-7 april var den som gällde. Två lag är förhandsanmälda, ett F02-lag och ett F01 lag, så att alla kan få spela. Vill ni läsa om cupen finns mer info på www.warbergsspelen.se. Cupen innebär övernattning fre-sön och ett logi- och matpaket kostar då 595 kr/spelare. (Vi ska försöka tjäna ihop pengar för att slippa betala allt själv, se längre ner i anteckningarna) Anmäl er senast den 14 februari till Fredrik så vi vet hur många som vill följa med.

-Då vi är så många flickor som är 10 år har vi planerat in några träningsmatcher för dem. Första är redan nu på lördag 26/1 kl 13:30 mot FBC Engelholms F02-lag. Övriga dagar/tider för träningsmatcher är 16/2 kl 12:00 och 3/3 kl 10:00. Alla dessa matcher är på hemmaplan, Mer info om dem kommer senare på bloggen.

-Avslutningsläger! Vi har preliminär bokat 2 stugor i Hästveda 17-19 maj. En stuga för tjejerna och en för föräldrar/syskon. Kostnad 1800 kr/st. Lagkassan betalar tjejernas stuga men inte föräldrarnas. Denna får  ni dela kostnaden på. Mat mm står lagkassan för till tjejernas stuga. Föräldrar och syskon betalar själva.
Anmäl er senast 31/3 till Fredrik eller Jeanette.

-Vi har 18061kr i lagkassan!! Bra jobbat alla!

-När det gäller sponsring gäller 60/40 dvs att 60% av summan går till laget och 40% till klubben. Vill sponsorn t ex. har sitt tryck på matchkläderna kostar det minst 3000 kr plus tryckkostnaden.

-Newbody. Det beslutades att vi ska sälja en gång till denna säsong. Vi startar i april och denna gång utan väskor.

- Olika förslag på att dra in pengar diskuterades. B l a diskuterades att ordna ett lotteri som säljs till föräldrar släkt och vänner. Pernilla, Camilla och Jessica kommer att hålla i det, mer info kommer från dem. Bakning, vi bakar och säljer på Oj. Finns det någon förälder som vill hålla i detta kontakta Fredrik eller Jeanette så planerar vi in det.

-Hälsans tecken. Den 26/1 är det ett jippo på Familia. Här ska klubben visa upp sig och alla lag ska ställa upp. De som inte spelar i träningsmatchen hoppas vi kan vara med. Tiden är mellan 12:00-14:00. Jeanette kommer att vara där. Anmäl er till henne.

-Onsdagsträningen. Här togs upp att några tycker den är tidig och träningstiden är lång. Alternativet är att dela på F12 och F11 men det innebär att vi måste börja träningen ännu tidigare plus att vi missar samarbetet som vi byggt upp med F12. Det vill vi inte, så vi kör på som vanligt.
Samåkning togs upp framför allt ut till Kvidinge. Prata ihop er och bestäm ett körschema är vårt förslag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar