måndag 3 december 2012

1/12 2012, Å/K IBS - Perstorp IBK 4-3

Den första dagen i december tog vi emot Perstorps F11-tjejer för match i Sporthallen.

Den första perioden drog igång och det hann inte gå mer än dryga två minuter innan Maja skrev in sig i målprotokollet efter en snygg passning av Elin fram till 1-0. Målmässigt hände det inte mer denna perioden, men det saknades inte chanser. Båda lagen hade möjligheter, men försvaret höll undan på båda håll.

Fem minuter in i andra perioden kvitterade Perstorp till 1-1. Detta var Å/K:s tjejer inte nöjda med, så knappt två minter senare slog Felicia en grann passning till Ellen som snyggt placerade bollen in i motståndarmålet till 2-1. Efter ytterligare jämn kamp lagen imellan kunde Moa 13.20 spela fram till Ellen igen, som efter en tur ut till hörnan tog sig in i mitten och la in bollen vackert på målvaktens vänstra sida till 3-1, en ställning som stod sig perioden ut.

Den tredje perioden hade inte ens varat i en minut när Ellinor på passning från Moa sköt mål till ställningen 4-1. Några minuter där efter körde vi ihop det lite på egen planhalva och Perstorp lyckades reducera till både 4-2 och 4-3. Med mindre än tre minuter kvar av matchen tog bortalaget time-out och en hård press väntade (kanske mest för de på läktaren). Vi kämpade alla tillsammans som ett lag och vi höll motståndarna borta från målet tiden ut. Slutresultat, vinst 4-3!
Gött kämpat tjejer, härlig fart i er alla!!