måndag 1 april 2013

WARBERG INFO

Då börjar det närma sig, på fredag bär det av! Det ska bli riktigt kul, hoppas ni oxå tycker det!

Först det tråkiga, 200kr vill vi att ni snarast betalar in på bankkonto i Swedbank clearing 8214-9 konto 9235540284. märk betalningen med ert namn.

Vårt boende är på Peder Skrivare Skola, Engelbrektsgatan,60 i Varberg. Preliminär incheckning är från kl 16:00. Återkommer när vi vet mer.

Då det inte är några matcher på fredagen så blir det Tacobuffé på Leklandet med fri lek. Här kan vi vara mellan 18:00-21:00. Sedan bär det åter till Skolan.

Frukost serveras på skolan mellan 07:00-09:30. Lunch mellan 11:00-14:00 och middag mellan 16:00-19:00 serveras på Restaurang Monark (Birger Svensson väg 28H Varberg). Samma tider gäller på söndagen förutom att vi inte äter middag.

Första matchen för F02 på lördagen är kl 15:40 i Ankarhallen, Treslövsläge mot Onsala IBK.
Första matchen för F01 på lördagen är kl 16:20 i SWC-Dina, Varberg mot Hovshaga AIF.
(övriga matcher finns på hemsida www.warbergsspelen.se)
Som ni ser kommer det att krocka lite mellan våra matcher och vi har inte delat upp tjejerna ännu men det kommer senast under onsdagen i vilka lag era tjejer ska spela i.

Vi kommer även att behöva lite hjälp med transporter då vi inte alltid spelar i samma hall. Kanon om ni som kan köra kan skriva på bloggen om ni kan hjälpa till eller att vi pratas vid på träningen nu på onsdag.
Även hur/var/när vi ska ta oss upp till Varberg återkommer vi med.

Om ni är lite osäkra på vilka som ska med så är det följande: Felicia,Tindra, Nikita, Ellen, Tuva, Rebecca, Thea, Maya, Engla, Wilma, Mira, Elin, Cassi, Filippa, Tilda, Frida, Viktoria och Ellinor.
Ledare är Anton, Jeanette, Sofie Larsson och Fredrik

Vad vi behöver med oss (typ matchkläder, till login mm) återkommer vi med.

Har ni frågor eller funderingar, bara skriv på bloggen eller ring Jeanette eller Fredrik

//Ledarna

5 kommentarer:

Anonym sa...

Rebeccas mamma har Rebecca + 2 platser till i bilen upp på Fredagen. Vi har även bil under Lör samt Sön för transporter. Rebecca har redan gett 200:- till Anton, hoppas detta var ok.

Anonym sa...

Hej! Viktoria behöver skjuts upp på fredagen. Kan hon åka med Rebecca? Vi åker upp och hämtar på söndagen och har en plats ledig i bilen.//Annika

Anonym sa...

Mira behöver skjuts både på fredagen och söndagen!

Anonym sa...

Engla bet o klar! Hon o Cassi åker med Elin på fredagen. Vi kommer på lörd och kan givetvis köra mellan matcherna 3st . Vi tar Engla, Elin o Mira om hon vill.? Hem. /Ann o Jocke

Anonym sa...

Vi kör upp på fredag och hem på söndag. Hela familjen följer med så endast ev. en plats kvar i vår bil(plats ev. tingad, pratar mer på träning).
Bilen finns på plats och kan köra mellan matcher.
//Jenny & Roger

Skicka en kommentar