Landskrona - Åkibs 1-2 målskyttar Felicia Karlsson och Moa Nilsson
Fch - Åkibs 0-0

Detta var gruppspelet. Där Fch blev 1:a o vi blev 4:a.
Alltså fick vi spela semifinal mot Fch.
Vilken match vi gör i semin, alla kämpar o strider. Redan efter 2 min spelar Tilda Svensson fram bollen till Wilma Thörnqvist som sätter 1-0 till oss. Gott!!!!
En stund senare får Fch straff som vår goalie Nikita Augustsson fint räddar.
Sen rinner det på för vår del. Bagarn får friläge som Tilda Svensson sätter snyggt.
Efter det är det Wilma Holmqvist som sätter 3-0 till oss.
Skönt att gå till paus med 3-0 ledning.
Pausen tar vi vara på att bara lägga oss ner, benen högt och ta det lugnt. Vi pratar om hur bra vi gör detta. Sen reser vi oss o sträcker oss så högt vi kan och går in och kör andra perioden.
Men Fch får in  1-3 efter 7:04
Men bara kort där efter gör vi slut på matchen genom Moa Nilsson som sätter 1-4.
Härligt!!! Nu är vi i final!!!!!!!!!!!
Fch - Åkibs 1-4

Finalen blir mot Kusten som vi mötte i vår första match på fm. Som blev 0-0.
Alla tjejerna var trötta efter denna långa dag. Efter ca 3 min in i matchen får vi utvisning pga för många spelare på plan!!!!!!!!!!
Men vi äger bollen större delen av utvisningen så det märktes knappt att vi var en mindre.
Och det är ju bra då vi inte har tränat på hur vi ska spela i boxplay.
5:06 kommer Felicia Karlsson och spelar bollen till Tilda Svensson som glatt kan slå in 1-0 till oss. 6:26 är det tyvärr dags igen, utvisning till laget som går in för många spelare på plan IGEN!!!!
Vi är trötta nu och ofokuserade, klarar ändå av att spela ut dem 2 minuterna.
10:11 kan kusten göra 1-1.
Välbehövlig paus.
Andra startar vi bra igen och kan efter 4:32 göra 2-1 genom Wilma Thörnqvist.
Efter det försöker vi hålla i bollen o spela lugnt och inte stressa. Tyvärr gör kusten mål efter 9:51. 2-2.
Det gör att vi ändå stressar upp oss och gör så att vi på kort tid får 2 utvisningar på slutet och får först spela 4 mot 5 och bara halvminuten senare åker vi på den andra utvisningen och får då spela matchen färdig med 3 mot 5 spelare.
Matchen slutar oavgjort och det blir straffar. Som tyvärr inte går vägen för oss utan vi förlora med 2-0 i straffar och vinsten går till Kusten.

Tack till alla tjejer och föräldrar som ställer upp och gör denna dag till en toppendag.