lördag 24 november 2012

Dagens match Hofterup IBF - Å/K IBS

Till denna match var det många i laget som var beslutsamma att resultatet från träningsmatchen senast mot Hofterup inte skulle upprepas, utan vi skulle göra en mycket bättre match! Och vilken match vi gjorde!
1:a perioden.
Hofterup gör första målet redan efter 1:25. Här tror nog många att det ska bli en upprepning från träningsmatchen! Men vi ville annat! 5:04 fixar Maja 1-1. Efter 10:54 tar vi ledningen 1-2, ännu en gång är det Maja som stänker in ett mål! Hofterup sticker i mellan och kvitterar innan Maja åter igen hamnar i målprotokollet. Resultatet håller sig till period pausen.
2:a perioden
Det startar jämnt men efter 2:13 sticker Ellinor (som tur var ignorerade mitt "DAX ATT BYTA" ) i mellan 2 backar och fri med målvakten inte gör något misstag utan sätter 2-4.
Bara en liten stund senare gör vi ett riktigt klapp klapp mål där bollen går från Maja ut till Ellen som snyggt lägger en hård passning fram till Filippa som sätter 2-5 3:28. En liten stund senare var det dags för Maja igen 2-6. Efter detta så kom Hofterup med attack efter attack mot vår målvakt Jennifer som storspelade och de lyckades endast få in ett mål till innan hon murade igen helt! 3-6 vilket också var ställningen inför 3:e perioden.
3:e perioden
Mycket kamp där Hofterup trycker på men vi kämpar och sliter allihopa för att hålla dem ifrån målet. Det lyckades vi bra med och Maja fastställer 8:04 slutresultatet till 3-7 med sitt 5:e mål i matchen.

Alla gör en mycket bra insats och vi ser att alla utvecklas för varje vecka som går!
Vill även passa på att tacka Jennifer för att hon ställde upp hjälpte oss och hoppas vi får fråga fler gånger om det skulle behövas.