tisdag 18 september 2012

Noteringar från föräldramötet 17/9

Tränarna informerade om sina roller i gruppen. Anton är huvudansvarig för träningarna, Fredrik och Jeanette är "hjälptränare" och Jeanette är även lagledare.

Lag F01 har ett samarbete med lag F00 (nytt lag för i år där majoriteten av spelarna kommer från Klippan). På måndagar tränar lagen var för sig efter varandra, på onsdagar tränar de tillsammans. De som vill träna både med F01 och F00 på måndagar har möjlighet till det.

Matchprogram delades ut. Det finns 2 ganska långa uppehåll (22/10-16/11 och 9/2-2/3) pga avhoppade lag i serien. Till dessa uppehåll försöker tränarna nu hitta cuper/träningsmatcher.

Vid hemmamatcher behövs det hjälp av föräldrar i kiosk/sekretariat, 4 personer per gång. Första hemmamatchen är redan löst, därefter finns det lite luckor som behöver fyllas. Schema kommer att finnas tillgängligt vid kommande träningar, skriv gärna upp er där.

Lägerinfo! (se nästa inlägg)

Sponsring. Vid sponsring går 60% till laget och 40% till klubben. Fredrik kollar med sponsoransvarig om det finns olika nivåer och vad de olika nivåerna innebär för den som sponsrar. Återkommer senare med info.

Gothia Cup diskuterades. Tränarna vill ha feed-back från barn/föräldrar inom 2 veckor om intresse finns. (Kolla gärna deras hemsida www.gothiainnebandycup.se/swe/)

Newbodyförsäljning 1/10-29/10. Vi kommer att få 3 st väskor med det som finns att sälja (även kataloger). Schema kommer att göras upp så att alla får ha en väska och sedan vet när och till vem den ska lämnas vidare. Vissa har lättare för att sälja än andra, men vi vill att alla gör ett försök! (För varje paket vi säljer går 37 kr till laget, så det springer snabbt till goa pengar i lagkassan.)

Träningsställ diskuterades. Klubben har inte fått någon provkollektion ännu. Återkommer när det är på gång!

Nya matchkläder till tjejerna i år.

Medlemsavgiften. Glöm inte att betala snarast. Om man även vill sätta in pengarna för Idrottsrabatten går det bra, dock som en separat betalning där man skriver namn, personnr och att det avser Idrottsrabatten.

Dusch efter träning och match. Dusch med laget efter match är obligatorisk. Tränarna vill gärna också att alla duschar med laget efter träning. De som absolut inte kan, kan inte, men önskemålet är så! (Inget onödigt spring med föräldrar i omklädningsrummet vid dusch, alla är inte bekväma med det...)

Önskemål om stretching togs upp. Utrymme kommer att ges för det under träning. (Det finns olika riktlinjer gällande stretching för barn, men för de som känner att det behövs, finns möjligheten.)

Uppdaterad adress- och telefonlista för laget kommer att delas ut inom kort.

Det var nog det mesta!

Något som missats eller blivit fel?! Kommentera eller hör av er!

Tränarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar